"Afscheid nemen, stap voor stap…
en soms met een sprong wanneer we hulp durven vragen"
Trainingen Opleiding Begeleiding

Individuele begeleiding, trainingen en workshops voor organisaties in het Noorden

Tricomcoaching verzorgt individuele begeleiding, trainingen en workshops voor organisaties. Thema’s die daarbij aan bod komen raken, onder andere, aan communicatie, persoonlijkheid, leiderschap, motivatie en verbinding. Deze thema’s hebben invloed op de relaties tussen mensen onderling en op de relatie tussen mens en organisatie.

Verzuimbeperking en verzuimpreventie in Drenthe

De trainingen en workshops bij Frans van der Wijk zijn voor uiteenlopende doelgroepen, zoals HR-adviseurs, managers, leidinggevenden, adviseur, coaches en change-managers. De trainingen en trajecten bieden een positieve bijdrage aan verzuimbeperking en verzuimpreventie. Uit onderzoek naar verlies en werk blijkt dat zeven procent uiteindelijk zijn of haar baan verliest. Intensieve begeleiding, training of een workshop bij Tricomcoaching kan dit proces doorbreken.

Workshop en individuele begeleiding

Veranderingen zijn aan de orde van elke dag. Of het nu veranderingen betreffen in je werk of in je persoonlijk leven, het vraagt bijna altijd een andere houding en ander gedrag. Verandering van gedrag begint met bewustwording van het vermogen om met de nieuwe situatie om te gaan; de veerkracht aan te spreken. Het doel van de workshop ‘Omgaan met ontslag’ is het verkrijgen van inzicht in de effecten die optreden bij ontslag of bij grote veranderingen op het werk. Onder ‘aanbod’ vindt u op de website van Tricomcoaching meer workshops.