"Hartje winter ontdekte ik dat er een zomer in me zat"
Relatiecoaching en relatietherapie

Relatiecoaching en relatietherapie
Soms kun je ervaren dat je relatie niet zo loopt zoals je graag zou willen.
In de verliefdheid is alles nog fantastisch en geweldig en kunnen we door onze ‘roze bril’ naar de (perfecte) ander kijken. Ook jij laat jezelf (automatisch) van je beste kant zien. Als die verliefdheid dan overgaat in een meer bestendigde relatie, komen ook de schaduwkanten van jezelf en de ander voorbij.

Wanneer heb je er baat bij?

  • Een zwangerschap, miskraam of kinderen geven spanning in jullie relatie;
  • Werk en/of geld hebben te veel invloed;
  • Jullie voelen je minder verbonden met elkaar;
  • Persoonlijke problemen geven irritatie;
  • De communicatie gaat niet goed;
  • Er is ruzie en/of agressie;
  • Overspel.

Waarom relatiecoaching en relatietherapie?
Elke relatie kent zijn sterke en zwakke momenten. Jullie hebben te maken met persoonlijke omstandigheden, verschillende karakters en er zijn tevens verleidingen. Dit kan een relatie erg uitdagend maken. Wanneer je het gevoel krijgt er samen niet meer uit te komen, biedt relatietherapie hulp. Door samen de relatie te verdiepen en te ontwikkelen kunnen jullie ontstane patronen doorbreken. Zodra er meer begrip komt voor elkaar kunnen jullie werken aan een prettige, stabiele en sterke relatie.

Wij maken werk van jullie relatie
Relatiecoaching en relatietherapie kan worden begeleid door mij en/of samen met mijn partner Ingrid Pelgrum. Soms kan het een verrijking zijn om als stel op een gegeven moment door een man en een vrouw begeleid te worden, zeker als er specifieke man/vrouw thema’s spelen.
In de bijeenkomsten kunnen jullie leren om tot elkaar te komen, elkaar aan te voelen en beter te communiceren. Als de relatie zich verdiept komt er meer ruimte voor intimiteit en sexualiteit.

Focus op de relatie
Graag geven we je meer informatie over de tarieven en over de zgn. Periodieke Relatie Check (PRC).

Neem gerust contact op voor een eerste kennismaking!