"Hartje winter ontdekte ik dat er een zomer in me zat"
R.W. (Provincie Groningen)

De coachgesprekken met Frans zijn zeer goed bevallen en verliepen met respect en rust. Toch was er ruimte en veiligheid dat Frans de moeilijke vragen durfde te stellen wat weer een opening bood om verder te gaan. Door de vele gebeurtenissen in mijn leven heb ik een bepaalde overlevingsstrategie ontwikkeld . Deze strategie heeft mij geholpen om verder te komen in mijn leven, maar de laatste jaren werkte het contraproductief. Ik merkte dat ik vast begon te lopen.

De gesprekken met Frans en de praktische opdrachten hebben mij geholpen om inzicht te krijgen waar bepaald gedrag vandaan komt, de relatie met mijn ouders en hoe ik overkom naar andere personen. Zijn coachingsgesprekken gaan verder dan alleen praten over de gebeurtenissen en hoe moeilijk het allemaal wel niet is. Hij zorgt ervoor door erover te praten, opdrachten maken, gedrag te analyseren en herkennen dat er werkelijk iets veranderd. Ik vind bijvoorbeeld de coachverslagen een mooi reflectiemoment om nog een na te gaan wat er besproken is. Een mooi hulpmiddel in tijden van volle agenda’s en het gezinsleven.

Ik ben nu meer bewust van mijn eigen aanwezigheid, mijn rol als vader zijnde, partner en collega.