"Hartje winter ontdekte ik dat er een zomer in me zat"
– Begeleiden naar perspectief in loopbaantrajecten

Het is nooit te laat
Om te worden wat je had kunnen zijn
George Eliot

In de huidige tijd komt bijna iedereen in aanraking met veranderingen op het werk of met ontslag.
Deze training is voor professionals die het thema verlies en verandering willen leren toepassen in het begeleiden van loopbaantrajecten, zoals (loopbaan)begeleiders, mobiliteits-, HR- en transitiemanagers, teamleiders en HR-adviseurs.

Hoe ga jij, als begeleider, om met de golven van gedachten en gevoelens waarmee de cliënt of medewerker overspoeld kan raken?

Resultaat

Vanuit de nieuwste inzichten op het gebied van verandering en verlies, krijg je handvatten om om te gaan met de ervaringen en effecten die kunnen optreden bij je medewerker of cliënt. Je leert hoe je eigen persoonlijke ervaringen (onbewust) bepalend kunnen zijn hoe jij aansluit bij het gedrag van de medewerker en hoe hij/zij reageert op jouw wijze van begeleiding.

Je leert je eigen kwaliteiten en mogelijkheden kennen bij het omgaan met verlies en verandering en je krijgt passende interventies aangereikt om resultaten te boeken. Resultaten om sneller door de transitie te kunnen waar zowel de organisatie, als jijzelf en de medewerker mee gediend zijn.

Werkwijze

In de tweedaagse training staan copingstijlen, communicatie, persoonlijk leiderschap en zelfredzaamheid centraal.

Wanneer en tijd

Data voor deze tweedaagse training worden gepland bij voldoende aanmeldingen. De trainingsdagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Investering en aanmelding

De investering voor deze tweedaagse training is €595,-, inclusief lunch, koffie en thee, excl. BTW.

Klik hier voor de brochure van deze training

 

Aanmeldformulier

    Naam:

    E-mailadres:

    Telefoonnummer:

    Titel training: